ŞIRNAK / GÜÇLÜKONAK - Boyuncuk İmam Hatip Ortaokulu

Kas

"Anadolu İmam Hatip Liseleri ve İmam Hatip Ortaokulları Yönetici Gelişim Proğramı"   ( YÖGEP )  çerçevesinde Güçlükonak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından Kasım ayında ilçemizde yapılması planlanan YÖGEP Toplantısı yapıldı. Okul yönetiminde bilgi ve iletişim teknolojilerinin etkili ve verimli kullanımı e-okul, MEBBİS, EBA uygulamaları,dogm.meb.gov.tr,religiouseducation.meb.gov.tr,dinogretimi.meb.gov.tr,dkab.meb.gov.tr,dinogretimiokullar.meb.gov.tr,hafiz.meb.gov.tr, dogm.eba.gov.tr gibi ve web sitelerinin incelenmesi Eğitimin niteliğini geliştirmede Kalite Takip Sisteminin yeri ve önemi. " maddesinden hareketle;   İlçemizdeki Anadolu İmam Hatip Liseleri ve İmam Hatip Ortaokullarında görev yapan Okul Müdürü ve Müdür Yardımcılarına, 23.11.2021 Pazartesi günü saat 16:00'te Fındık İmma-hatip Ortaokulu Okul Müdürü / Sorumlu Koordinatör İbrahim SEVGİLİ tarafından yüz yüze  "Okul yönetiminde bilgi ve iletişim teknolojilerinin etkili ve verimli kullanımı e-okul, MEBBİS, EBA uygulamaları dogm.meb.gov.tr, religiouseducation.meb.gov.tr, dinogretimi.meb.gov.tr, dkab.meb.gov.tr, dinogretimiokullar.meb.gov.tr, hafiz.meb.gov.tr, dogm.eba.gov.tr gibi ve web sitelerinin incelenmesi Eğitimin niteliğini geliştirmede Kalite Takip Sisteminin yeri ve önemi" hakkında bilgi verildi.