T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ŞIRNAK / GÜÇLÜKONAK - Boyuncuk İmam Hatip Ortaokulu

Boyuncuk İmam Hatip Ortaokulu

Telefon
05433866967
Belgegeçer
05433866967
WEB
https://boyuncukiho.meb.k12.tr
Adres
Boyuncuk Köyü Güçlükonak/Şırnak
Vizyon
Öğrencilerimizin; bireysel niteliklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili, becerikli ve özgüvenli olmalarını, Milli manevi değerlerine bağlı, kendisiyle ve çevresiyle barışık öz güven kazanmalarını, çevresiyle iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek becerileri kazanmalarını, liderlik özelliklerinin yanı sıra işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını sağlamaktır.
Misyon
Türkçeyi ve bir yabancı dili etkili bir biçimde öğrenmelerini kullanmalarını sağlamayı, öğrencileri ilgi ve yeteneklerine göre bir üst öğrenime hazırlamayı, kendine güvenen, katılımcı, araştırmacı, kendisiyle ve çevresiyle barışık bireyler yetiştirmeyi, çağdaş ve modern eğitim imkanlarını öğrencinin eğitimine sunmayı amaçlar. Öğrencilerimize iyi bir insan, iyi bir vatandaş olma temel hedef olarak kazandırılmaya çalışılmaktadır.
Başarılar
Okulumuz Mayıs 2013 Yılında TÜBİTAK’ın düzenlemiş olduğu Bu Benim Eserim Projesinde Van’da Bölge şampiyonu olarak Ankara da düzenlenen Türkiye Finaline katılmıştır.
Öğretmen :11
Öğrenci :100
Derslik :5
Atölye-İşlik :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1200
Öğretim Şekli :Tam Gün
Saatler
08.15-16:00
Isınma
Kalorifer
Bağlantı
Uydu İnternet (VSAT)
Yabancı Dil
ingilizce
Ulaşım
Okul servisi
Servis Bilgisi
Var
Yerleşim Yeri
Köyün girişindeki ilk bina
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
5 Km
Kontenjan Bilgileri
181 öğrenci
Sportif Etkinlikler
Basketbol voleybol masa tenisi badminton
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır